Η εταιρεία FOOD FORUM ιδρύθηκε το 2010. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.
Παράγουμε αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα από τους θησαυρούς της ελληνικής γης που αναδεικνύουν την αξία της μεσογειακής διατροφής. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση τροφίμων antipasti (γεμιστές πιπεριές με τυρί, cherry , καμπανάκι, μακεδονικό πράσινο πιπεράκι, πιπεράκι honey), μανιτάρια, αγκινάρες κλπ. και στη συσκευασία και τυποποίηση ελιάς, (πράσινες, καλαμών, μαύρες Αμφίσσης, ολόκληρες, εκπυρηνωμένες και γεμιστές).