Η εταιρεία FOOD FORUM ιδρύθηκε το 2010. Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Παράγουμε αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα από τους θησαυρούς της ελληνικής γης που αναδεικνύουν την αξία της μεσογειακής διατροφής. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τυποποίηση τροφίμων antipasti (γεμιστές πιπεριές με τυρί, cherry , καμπανάκι, μακεδονικό πράσινο πιπεράκι, πιπεράκι honey), μανιτάρια, αγκινάρες κλπ. και στη συσκευασία και τυποποίηση ελιάς, (πράσινες, καλαμών, μαύρες Αμφίσσης, ολόκληρες, εκπυρηνωμένες και γεμιστές).

shutterstock 1179726157 e1551795585541
shutterstock 1139952875 e1552659913104

Τα προϊόντα μας εξάγονται σε διάφορες χώρες. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στον συνδυασμό ποιότητας και καινοτομίας προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του καταναλωτή προσφέροντας προϊόντα εξαιρετικής σχέσης ποιότητας/τιμής. Η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων FSSC 22000, ISO 22000 .

-